Вит♂лайз за него

Цена:69.00лв.

 

Vit♂lize
Вит♂лайз за него
 
Код: 374 / 60 гел капсули
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Хроничното възпаление, произтичащо от нездравословното ни всекидневие, може да доведе до сериозни проблеми със здравето. При мъжете състоянието на простатната жлеза е сред най-разпространените причини за тревога. Ако не се грижат за нея, те в даден момент от живота си се сблъскват със затруднено уриниране, понижено либидо, болки и други проблеми, свързани с простатата.

Ето защо Форевър Ливинг Продъктс разработи уникалната хранителна добавка Вит♂лайз за него с патентована комбинация от съставки, които трудно се набавят чрез храната в оптимални количества и съотношение. Съчетан със здравословно хранене и достатъчно движение, продуктът предлага природно решение за поддържане на здравето на простатата и жизнеността на мъжете.

Патентована билкова комбинация
Формулата на Вит♂лайз съдържа растителни екстракти, които се използват от векове за поддържане на здрава простата. Маслото от тиквени семки съдържа фитостероли, допринасящи за балансиране на хормоните, а нарът спомага за запазване на нормални нива на простатно специфичния антиген (PSA), на кръвното налягане и на холестерола.

 

Ексклузивна комбинация от нутриенти
Вит♂лайз за него включва и смес от хранителни съставки, специално подбрани и балансирани за подкрепа на здравето на мъжа, функциите на простатата и производството на хормони. Витамин C повишава имунитета. Витамин D подкрепя сърдечносъдовата система и допринася за поддържане на здравословни нива на кръвната захар. Витамин E съдейства на имунната система да се противопоставя на токсини като замърсявания на въздуха. Витамин В6 подпомага производството на серотонин, който регулира настроението.

 

Съчетахме ги с минералите селен и цинк, чиято роля за простатното и репродуктивното здраве е доказана. Добавихме и антиоксиданта ликопен за по-бавно стареене на кожата и целия организъм.

Високоефективната формула от билки, витамини, минерали и антиоксиданти подкрепя нормалното уриниране, добрата тестикуларна функция и оптималното здраве на простатната жлеза.

 
СЪСТАВКИ
Патентована смес: маслинено масло, масло от тиквени семки, екстракт от нар (Punica Granatum), ликопен; витамин С (L-аскорбинова к-на), витамин Е (като D-алфа токоферол), цинк (цинков глюконат), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), селен (обогатени със селен дрожди), витамин D (холекалциферол).
 
ДРУГИ СЪСТАВКИ
Пчелен восък, соев лецитин, желатин, глицерол, пречистена вода, гума от плодове на рожково дърво.
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По две гел капсули дневно като хранителна добавка.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Патентована комбинация от растителни екстракти.
  • Оптимален баланс на съставките за цялостна подкрепа на простатата.
  • Доставя полифеноли равняващи се на цял нар.