Трипак Алое вера гел Мини и Арги+

Цена:69.00лв.
ARGI+ and Aloe Mini Tripack
ТриПак - АРГИ+ и алое мини
Устремете се към фитнес целите си с идеалното съчетание от АРГИ+ и гела от алое вера на Форевър, което ще ви помогне да изглеждате и да се чувствате по-добре. Новият комбиниран пакет на Форевър включва три мини опаковки ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА по 330 мл и три пакетчета АРГИ+.

 

Защо комбинацията е толкова добра? АРГИ+ ви доставя дневната доза L-аргинин – мощна аминокиселина, която помага на тялото да произвежда азотен оксид, наричан от учените „чудодейна молекула“, защото увеличава кръвоснабдяването на основните органи и подпомага клетъчните функции. Тя е съчетана с незаменими В витамини*, които подкрепят нервната систева, нормалния метаболизъм на протеините, психичните функции и образуването на червени кръвни телца.

Гелът от алое вера на Форевър съдържа 99,7% чист гел от вътрешността на листата на алоето без консерванти, за да е възможно най-близко до природата. Алоето подкрепя доброто храносмилане и допринася за оптимално усвояване на нутриентите, за да получава тялото ви максимума от невероятните свойства на АРГИ+! Допълнителното съдържание на витамин С* подкрепя имунитета и намалява умората.

Сега можете да се насладите на супер дуета от питателни съставки в удобен комбиниран пакет. Поръчайте го още днес и се заредете с жизненост.

* Витамин B6 допринася за нормалното функциониране на нервната система и нормалното протичане на метаболизма на белтъчините. Витамин B12 допринася за поддържането на нормална психична функция и за нормалното образуване на червени кръвни телца. Витамин С допринася за нормална функция на имунната система и за намаляване на чувството за отпадналост и умора.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Разтворете едно пакетче Арги+ в 330 мл гел от алое вера, разклатете и се насладете