Вит♀лайз за нея

Цена:66.00лв.

 

Vit♀lize
Вит♀лайз за нея
 
Код: 375 / 120 таблетки
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
При жените лошото хранене и напрегнатият начин на живот често причиняват хормонален дисбаланс. Съпътстващите го симптоми – понижена жизненост, променливи настроения, чести инфекции на пикочната система, предменструален синдром или последици от менопаузата, могат да бъдат признак за нужда от специфични хранителни вещества. Форевър Ливинг Продъктс съчета антиоксидантни плодове, билки, витамини и минерали в натуралната хранителна добавка за жизненост на жените Вит♀лайз.

 

Патентована билкова комбинация
Вит♀лайз за нея включва няколко полезни растения, сред които ябълки на прах, пасифлора и шизандра. Всяко от тях се използва от векове за подкрепа на хормоналния баланс и цялостното здраве.

 

Тези екстракти са съчетани с червени боровинки на прах с клинично доказано действие. Патентованият процес на изсушаването им допълнително подсилва техните естествени полезни свойства да подкрепят здравето на пикочната система. Технологията за създаване на уникалната съставка защитава полезните вещества в червените боровинки от безпощадната стомашна киселина и така те стигат до тънките черва, където се усвояват, благодарение на специален механизъм за бавно освобождаване.

Ексклузивна комбинация от нутриенти
Вит♀лайз за нея включва и специално подбрани хранителни съставки, насочени към женското здраве и хормонален баланс. Магнезият поддържа здравословни нива на кръвната захар, а витамин С подпомага имунната система и подобрява усвояването на желязо. Витамин В6 допринася за поддържане на стабилни нива на естрогена, подкрепя менструалната функция и метаболизма. Витамин В12 благоприятства нервната система и настроението. И двата витамина от група В се изчерпват много лесно от стрес и обичайни медикаменти като противозачатъчни и хормонозаместваща терапия. Витамин D увеличава усвояването на калций и спомага за здравето на костите. Витамин Е повишава устойчивостта на организма към замърсявания от околната среда. Фолиевата киселина способства производството на червени кръвни телца.

 

Съчетахме всички тези ценни съставки с патентовани форми на желязо за растеж на мускулите и добро функциониране на мозъка и на калций – за подобряване на метаболизма, репродуктивното здраве и костно-ставния апарат. Всички компоненти на Вит♀лайз за нея са отлично балансирани, за да откликнат на потребностите на активната жена.

 
СЪСТАВКИ
Патентована смес: екстракт от плод червени боровинки (Vaccinium macrocarpon), ябълки на прах, цветове от пасифлора на прах (Passiflora incarnate), плодове от шизандра на прах (Schisandra chinensis), калциеви морски водорасли (Algas calcareas), витамин С (L-аскорбинова к-на), магнезий (магнезиев бисглицинат), витамин Е (D-алфа токоферил ацетат), желязо (железен бисглицинат), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), фолат (птероилмоноглутаминова к-на), витамин D (холекалциферол), витамин В12 (цианокобаламин).
 
ДРУГИ СЪСТАВКИ
Микрокристална целулоза, хидроксипропил метилцелулоза, мастни киселини, натриева карбоксиметилцелулоза, магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид, декстрин, декстроза, тринатриев цитрат.
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По две таблетки два пъти дневно като хранителна добавка.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Подкрепя здравето на пикочната система.
  • Допринася за доброто състояние на репродуктивните органи.
  • Осигурява нутриенти за хормонален баланс.
  • Подпомага защитата от свободни радикали.