Защо да пием АРГИ+ всеки ден?

 

1.    Производство на азотен оксид. Основна съставка на АРГИ+ е L-аргинина, който тялото преобразува в азотен оксид, а той спомага на кръвоносните съдове да се отпуснат.

2.    Подкрепа за сърдечносъдовата система. АРГИ+ допринася за поддържане на здравословно кръвно налягане, добре работещо сърце и оптимално кръвообращение.

3.    Антиоксидантна защита. Азотният оксид е мощно средство в борбата със свободните радикали, към него в АРГИ+ са добавени витамини и плодови екстракти с изразени антиоксидантни свойства.

4.    Мозъчни функции. Подобреното кръвоснабдяване на мозъка може да благоприятства паметта и мисловната дейност.

5.    Противопоставяне на стареенето. Съставките на АРГИ+ освобождават хормони, допринасящи за забавяне на някои от признаците на стареене.

6.    Клетъчна комуникация. Повишеното производство на азотен оксид може да доведе до оптимизиране на преноса на информация между нервите и мозъка.

7.    Имунна подкрепа. Поредното полезно свойство на азотния оксид е, че е токсичен за вредните микроорганизми и се използва от белите кръвни телца и други имунни клетки.

8.    Клетъчно здраве. АРГИ+ храни клетките с незаменими аминокиселини и витамини.

9.    Сексуални функции. Подобреното кръвообращение може да се отрази положително върху сексуалните функции при мъжете.

10. Белодробна дейност. L-аргининът в АРГИ+ има потенциала да отваря по-широко дихателните пътища за по-лесно дишане и оптимално белодробно здраве.

11. Мускулно - скелетно здраве. АРГИ+ ни зарежда с важни нутриенти, подкрепящи мускулите, хрущялите, сухожилията и ставите. Подпомага растежа и възстановяване на костите и тъканите. Особено подходящ е след счупвания и наранявания на меките тъкани.

12. Здрава кожа. Според проучванията L-аргининът ускорява заздравяването на кожата след изгаряне и нараняване.

13. Спортни постижения. Съставките в АРГИ+ са полезни за спортистите, тъй като увеличават издръжливостта, снижават оксидативния стрес и подобряват белодробните функции. Те повишават и мускулната маса и сила, като същевременно намаляват количеството на мастните тъкани.

14. Простатно здраве. Формулата на АРГИ+ има потенциал да подпомага функциите на простатата и да я предпазва от оксидативен стрес.

15. Храносмилане. Здравата храносмилателна система е жизненоважна за доброто общо състояние на организма. Съставките на АРГИ+ могат да оптимизират работата  и изчистването на червата.

16. Обмяна на веществата. Полезен спътник, когато искаме да контролираме теглото си, АРГИ+ подобрява метаболизма на мазнините и глюкозата.

17. Холестерол. Екстрактът от червено вино в продукта допринася за понижаване на нивата на холестерола.

18. Кръвна захар. АРГИ+ може да повлияе чувствителността към инсулин и е особено полезен за поддържане на нивата на кръвната захар.

19. Енергия. Благотворното въздействие на АРГИ+ върху повечето органи и системи в тялото води до повишена жизненост и отличен тонус. 

20. АРГИ+ е превъзходна всекидневна хранителна добавка за добро здраве, която дава възможност на тялото да функционира оптимално.