Здраве и хранене

Балансираното хранене е незаменимо за вашето здраве, то ви зарежда с енергия и жизненост. Качествената и добре комбинирана храна играе важна роля за оптимизиране на функциите на тялото и за защита на здравето, особено, ако се движите редовно. Предизвикателствата на съвременния начин на живот и агресивната околна среда, пораждат необходимост от малко допълнителна помощ под формата на хранителни добавки. Можете да се доверите на висококачествените продукти на Форевър и с тяхна помощ да откриете точния баланс и оптималното здраве.  

Сортиране по:
 • Форевър Активен Пробиотик

  Active_Probiotic_big.jpg

  Код: 222 / 30 перлички 

  Пробиотикът на ФЛП е създаден, за да ви помогне да преодолеете дисбаланса, причинен от съвременния начин на живот, който може неволно да доведе до намаляване на количеството полезни бактерии в организма. Тази малка перличка допринася за здравето на храносмилателната система, подобрява усвояването на хранителни вещества и действието на имунната система. Пробиотикът на Форевър е единственият продукт на пазара, който съдържа шест вида полезни бактерии и не изисква съхранение в хладилник.

   

  Цена:61.00лв.
 • Пчелен прашец

  Bee-Pollen_big.png

  Код: 026 / 100 таблетки

  Пчелният прашец предлага витамини C, D, E, K, бетакаротин (витамин A), B комплекс, минерали, ензими, коензими, растителни мастни киселини, въглехидрати, протеини и 22 аминокиселини (включително 8-те незаменими). Дава енергия и издръжливост, допринася за поддържане здравето на кръвоносната, храносмилателната, имунната и нервната системи. 500 мг в една таблетка.

   
  Цена:31.00лв.
 • Хранителна добавка с мака

  Multi_Maca_big.jpg

  Код: 215 / 60 таблетки

  Форевър мулти-мака съчетава легендарния перуански корен мака с други полезни билки и внимателно подбрани съставки. Още инките са използвали мака за сила и издръжливост, а днес тя е известна като перуанския женшен.

 • Вит♂лайз за него

  Vitolize-Men_big.jpg

  Код: 374 / 60 гел капсули

  Нездравословното ни всекидневие често причинява хронично възпаление, което може да доведе до проблеми с простатата при мъжете. Затова ФЛП разработи хранителната добавка Вит♂лайз с патентована комбинация от съставки, които трудно се набавят чрез храната в оптимални количества и съотношение. Съчетана със здравословно хранене и достатъчно движение, тя предлага природно решение за поддържане здравето на простатата и жизнеността на мъжа.

  Цена:60.50лв.
 • Форевър дейли

  ForeverDaily_big.jpg

  Код: 439 / 60 таблетки

  Форевър дейли с АОС предоставя най-съвременната система за оптимално усвояване на хранителните вещества. Нашата патентована формула съдържа 55 идеално балансирани нутриента, обвити в алое. Сред тях са и препоръчителните дневни дози от незаменимите витамини и минерали. 

  Цена:42.00лв.
 • Арктическо море

  Arctic-Sea-Omega-3-2013_big.jpg

  Код: 376 / 120 гел капсули

  Новата патентована формула съчетава много богатото на ДХА масло от калмари, ултра чисто омега-3 рибено масло и зехтин с високо олеиново съдържание. Тази уникална комбинация се предлага единствено от Форевър Ливинг Продъктс и не само съдържа 33% повече от най-полезната сред омега-3 киселините - ДХА, но и идеално балансира съотношението на ДХА и ЕПА за оптимални резултати и действие.

  Цена:64.00лв.
 • Гел от алое вера

  Aloe-Vera-Gel_big.jpg

  Код: 15 / 1 литър

  Невероятното растение алое вера съдържа над 200 различни компонента, сред които 18 аминокиселини, 12 витамина, минерали и ензими. Продукт на нашия патентован процес за стабилизация, гелът от алое вера е предпочитан от хората, които искат да поддържат храносмилателната си система в оптимално състояние и да бъдат изпълнени с енергия.

  Цена:51.00лв.