Отстъпка минус 15%

Ако желаете да пазарувате по цени на едро, за да си поръчвате повече продукти и да ползвате 15% или 35% отстъпка от цената, трябва да последвате този линк: ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ
Преди да попълните всички данни в молбата си за регистрация, трябва да въведете своя личен работещ имейл адрес, да се съгласите с Общите условия, както и с условията за ползване на уебсайта на Форевър Ливинг Продъктс България.
Регистрацията онлайн освен въвеждане на личните данни, изисква и посочване на продуктите като първа поръчка. Може да се регистрирате със Стартов пакет, който ви дава 35% отстъпка при следващи поръчки, а може да откажете тази опция и да изберете да поръчате продукти, които вие сте си избрали. В този случай ползвате отстъпка от 15%.
Заедно с първата поръчка, ще получите бланката с попълнените ваши лични данни, която трябва да разпишете и да върнете в срок от 30 дни в офиса на Форевър Ливинг Продъктс България.
Във формата за онлайн регистрация ще трябва да посочите моя ID номер и моите имена, тъй като чрез мен се регистрирате във Форевър Ливинг Продъкт България. Моите данни са следните:

Спонсор ID: 359000013195
Спонсор:     Бистра Гинева 

Ако имате нужда от помощ при попълването на онлайн регистрацията или след това, моля свържете се с мен на телефон 0899 876 450