ПОРЪЧКА и общи условия

1. Поръчки се приемат и изпълняват на територията на България

2. Ако живеете извън България, мога да ви регистрирам във Форевър и да си пазарувате директно от страната, в която живеете. За целта се свържете с мен, за да ви обясня как става това и да ви предоставя бланката за регистрация за съответната страна! За да проверите дали във вашата страна има офис на Форевър Ливинг, натиснете тук. Горе в ляво на екрана от падащото меню изберете континент и след това потърсете страната, която желаете да проверите.

3. От сайта пазарувате по цени за крайни клиенти. Ако желаете да си поръчате продукти, може да го направите по един от следните начини - да ми се обадите по телефона, да ми пишете на ел. поща или във фейсбук:
моб. тел. 0899876450
WhatsApp 00359899876450
Viber  00359899876450
ел. поща bistragineva@gmail.com 
Facebook: Бистра Гинева
Изпращам пратките с наложен платеж до офис на куриер или до посочен от вас адрес. Цената на доставката зависи от теглото и стойността ѝ и се калкулира според Тарифен калкулатор на ЕКОНТ и Калкулатор на СПИДИ

4. Ако желаете да пазарувате по цени на едро, за да си поръчвате повече продукти и да ползвате 15% или 35% отстъпка от цената, трябва да последвате този линк: ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ
Преди да попълните всички данни в молбата си за регистрация, трябва да въведете своя личен работещ имейл адрес, да се съгласите с Общите условия, както и с условията за ползване на уебсайта на Форевър Ливинг Продъктс България. Регистрацията онлайн освен въвеждане на личните данни, изисква и посочване на продуктите като първа поръчка. Може да се регистрирате със Стартов пакет, който ви дава 35% отстъпка при следващи поръчки, а може да откажете тази опция и да изберете да поръчате продукти, които вие сте си избрали. В този случай ползвате отстъпка от 15%. Заедно с първата поръчка, ще получите бланката с попълнените ваши лични данни, която трябва да разпишете и да върнете в срок от 30 дни в офиса на Форевър Ливинг Продъктс България. Във формата за онлайн регистрация ще трябва да посочите моя ID номер и моите имена, тъй като чрез мен се регистрирате във Форевър Ливинг Продъкт България. Моите данни са следните:
Спонсор ID: 359000013195
Спонсор:     Бистра Гинева 

Ако имате нужда от помощ при попълването на онлайн регистрацията или след това, моля свържете се с мен на телефон 0899 876 450.