Здраве и хранене

Балансираното хранене е незаменимо за вашето здраве, то ви зарежда с енергия и жизненост. Качествената и добре комбинирана храна играе важна роля за оптимизиране на функциите на тялото и за защита на здравето, особено, ако се движите редовно. Предизвикателствата на съвременния начин на живот и агресивната околна среда, пораждат необходимост от малко допълнителна помощ под формата на хранителни добавки. Можете да се доверите на висококачествените продукти на Форевър и с тяхна помощ да откриете точния баланс и оптималното здраве.  

Сортиране по:
 • Гел от алое вера

  AloeVeraGel2x_big.png

  Код: 715 / 1 литър
  ПЦП: 57,00 лв.

  Код: 71612 / 12 х 330 мл
  ПЦП: 227,00 лв.

   

  Първият продукт, получил сертификат от Международния научен съвет за алое заради чистотата си, гелът ни от алое вера може да се похвали с 99,7% гел от вътрешността на листата, който подкрепя храносмилателната система и подпомага усвояването на нутриенти. С любов извличаме полезната пулпа и течност от вътрешността на листата и я преработваме асептично, за да почувствате истинската сила на природата.

  Цена:60.00лв.
 • Форевър актив про-Б

  ProB_big[1].png

  Код: 610 / 30 капсули 

  Балансирана патентована комбинация от шест клинично проучени пробиотични щама за подпомагане на храносмилането, подобряване усвояването на нутриенти и подкрепа на имунитета. Форевър актив про-Б осигурява над 8 милиарда CFU (единици, формиращи колонии) в една доза, защитени от ексклузивна криогенна технология и уникална опаковка.
  Цена:84.00лв.
 • Пчелен прашец

  Bee-Pollen_big.png

  Код: 026 / 100 таблетки

  Пчелният прашец предлага витамини C, D, E, K, бетакаротин (витамин A), B комплекс, минерали, ензими, коензими, растителни мастни киселини, въглехидрати, протеини и 22 аминокиселини (включително 8-те незаменими). Дава енергия и издръжливост, допринася за поддържане здравето на кръвоносната, храносмилателната, имунната и нервната системи. 500 мг в една таблетка.

   
  Цена:35.00лв.
 • Алое бери нектар

  AloeBerryNectar2x_big.png

  Код: 734 / 1 литър

  ПЦП: 57,00 лв.


  Код: 73512 / 12 х 330 мл
  ПЦП: 227,00 лв.

   

  Освежаващи червени боровинки, съчетани със сладки ябълки, превръщат любимия гел от алое вера в ободряваща напитка, която не само подпомага храносмилането, но и прелива от фитонутриенти и витамини. Форевър алое бери нектарът съдържа 90,7% гел от вътрешността на листата на растението плюс натурални плодови концентрати, за да подкрепя имунната ви система и да ви зарежда с жизненост.

  Цена:60.00лв.
 • Форевър мулти-мака

  Multi_Maca_big[1].png

  Код: 215 / 60 таблетки

  Форевър мулти-мака съчетава легендарния перуански корен мака с други полезни билки и внимателно подбрани съставки. Още инките са използвали мака за сила и издръжливост, а днес тя е известна като перуанския женшен.

  Цена:61.00лв.
 • Вит♂лайз за него

  Vitolize-Men_big.jpg

  Код: 374 / 60 гел капсули

  Нездравословното ни всекидневие често причинява хронично възпаление, което може да доведе до проблеми с простатата при мъжете. Затова ФЛП разработи хранителната добавка Вит♂лайз с патентована комбинация от съставки, които трудно се набавят чрез храната в оптимални количества и съотношение. Съчетана със здравословно хранене и достатъчно движение, тя предлага природно решение за поддържане здравето на простатата и жизнеността на мъжа.

  Цена:69.00лв.
 • ТриПак - алое бери нектар

  BerryTriPak_big.png

  Код: 7343 / 3 х 1 литър

  Троен пакет с освежаващия и вкусен Алое бери нектар. Вкусната напитка се грижи за храносмилането, имунитета и отделителната система.

  Цена:179.00лв.
 • Форевър дейли

  ForeverDaily_big.jpg

  Код: 439 / 60 таблетки

  Форевър дейли с АОС предоставя най-съвременната система за оптимално усвояване на хранителните вещества. Нашата патентована формула съдържа 55 идеално балансирани нутриента, обвити в алое. Сред тях са и препоръчителните дневни дози от незаменимите витамини и минерали. 

  Цена:48.00лв.
 • Арктическо море

  Arctic-Sea-Omega-3-2013_big.jpg

  Код: 376 / 120 гел капсули

  Новата патентована формула съчетава много богатото на ДХА масло от калмари, ултра чисто омега-3 рибено масло и зехтин с високо олеиново съдържание. Тази уникална комбинация се предлага единствено от Форевър Ливинг Продъктс и не само съдържа 33% повече от най-полезната сред омега-3 киселините - ДХА, но и идеално балансира съотношението на ДХА и ЕПА за оптимални резултати и действие.

  Цена:73.00лв.