КУПИ с 5% отстъпка

1 Ако желаете да пазарувате по цени на едро, за да си поръчвате повече продукти и да ползвате 5% или 30% отстъпка от цената, трябва да последвате този линк: ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ (важи за регистрация в България).


Преди да попълните всички данни в молбата си за регистрация, трябва да въведете своя личен работещ имейл адрес, да се съгласите с Общите условия, както и с условията за ползване на уебсайта на Форевър Ливинг Продъктс България.
Регистрацията онлайн освен въвеждане на личните данни, изисква и посочване на продуктите като първа поръчка. Може да се регистрирате със Стартов пакет, който ви дава 30% отстъпка при следващи поръчки, а може да откажете тази опция и да изберете да поръчате продукти, които вие сте си избрали. В този случай ползвате отстъпка от 5%.

Заедно с първата поръчка, ще получите бланката с попълнените ваши лични данни, която трябва да разпишете и да върнете в срок от 30 дни в офиса на Форевър Ливинг Продъктс България.


Във формата за онлайн регистрация ще трябва да посочите моя ID номер и моите имена, тъй като чрез мен се регистрирате във Форевър Ливинг Продъкт България. Моите данни са следните:

Спонсор ID: 359000013195
Спонсор:     Бистра Гинева 

2. Ако живеете извън България, и желаете да пазарувате с отстъпка 5% или 30%, може да се регистрирате във Форевър и да си пазарувате директно от страната, в която живеете. Номера, който ще получите е международен и важи за пазаруване във всяка една страна, в която Форевър има официален офис.
За целта последвайте линка. Изберете раздел "Присъединете се" и следвайте стъпките, през които ви води системата.  Тук също трябва да въведете Име на спонсор и ID на спонсор:
Име на спонсор: Бистра Гинева 
ID на спонсор: 359000013195

Ако имате нужда от помощ при попълването на онлайн регистрацията или след това, моля свържете се с мен на телефон 0899 876 450