infinite by Forever™ restoring creme Възстановяващ крем

Цена:133.00лв.
infinite by Forever™ restoring creme
Възстановяващ крем
ОПИСАНИЕ
Въпреки многобройните овлажнители, възстановяващият крем е лек и фин и попива бързо, без да създава мазно или тежко усещане.

 

Ефикасните растителни съставки като асаи и нар осигуряват антиоксидантна подкрепа, като същевременно овлажняват и изглаждат кожата. Австралийското растение Centipeda Cunninghamii има синергично действие, подсилващо многобройните полезни свойства на алоето. Заедно тези съставки доказано успокояват кожата, а витамин В3 и екстрактът от червено цвекло изравняват тена и структурата й за младежко излъчване. Компоненти като сквален, естери на жожоба, гликолипиди и пчелен восък демонстрират изявени овлажняващи свойства и помагат на възстановяващия крем да се плъзга нежно по кожата.

Антиейджинг композицията от етерични масла – лавандула, горчив портокал, босилек, евкалипт и кори от лайм и портокал, подкрепя алоето и помага за възобновяването и подмладяването на изсушената кожа.

За да завършим тази удивителна овлажняваща съкровищница, добавихме най-съвременните научни открития за извличането на нов захарид, който подобрява водната бариера на кожата.

Като финална и много важна стъпка от infinite by Forever™, възстановяващият крем заключва в кожата всички ефикасни средства за забавяне на неумолимия ход на времето, с които е подхранена от продуктите в серията.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Натиснете помпичката веднъж и нанесете с леки кръгови движения нагоре и навън към косата.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Над 15 обгрижващи кожата съставки.
  • Алоето е синергично подсилено с антиейджинг композиция от етерични масла.
  • Съвременни научни открития осигуряват нова съставка, която подобрява задържането на влага в кожата.