Сапун с авокадо за лице, коса и тяло

Цена:13.00лв.

 

Avocado Face & Body Soap
Сапун за лице и тяло с авокадо
 
Код: 284 / 142 г
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Естествената красота започва от чистата и здрава кожа. А чистата и здрава кожа започва от природата. В продължение на 40 години Форевър Ливинг Продъктс е лидер в откриването и усъвършенстването на натурални източници за по-мека, по-гладка и по-красива кожа. Наскоро открихме поредното съкровище на природата - авокадото.
Създаден със 100% чисто масло от авокадо, новият сапун на Форевър обича вашата кожа. Той я почиства и същевременно овлажнява с натуралните, подмладяващи свойства на този ценен плод. Сапунът за лице и тяло с авокадо е подходящ за всички типове кожа. Той нежно измива мазната кожа без дразнене, като поддържа порите чисти и здрави. Бързо успокоява сухата и чувствителна кожа, като прониква дълбоко, за да я подхрани и овлажни.
Естествените свойства на авокадото го превръщат в идеалната храна за вашата кожа. То е богат източник на така ценните за кожата витамини A, B, D и E. Съдържа големи количества калий, който доставя полезните витамини бързо и равномерно до най-дълбоките слоеве на кожата. Така тя е идеално почистена и овлажнена. В него откриваме много мононенаситени мастни киселини, които допринасят за омекотяването и възобновяването на грубата, суха или застаряваща кожа. Притежава антиоксидантни и лековити свойства - стимулира производството на колаген, запазва еластичността и помага на увредената или проблемна кожа.
Тъй като сапунът с авокадо на ФЛП овлажнява и почиства, действието му продължава дълго след като сте се изкъпали. Маслото от авокадо допълват естествени цитруси, ароматно и свежо напомняне, че сапунът допринася за вашата мека и еластична кожа през целия ден.
Красивата кожа е чиста, здрава и подхранена. Дарете на своята онова, за което жадува - чистото авокадо в новия сапун за лице и тяло от Форевър Ливинг Продъктс.
 
 
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Прилагайте сапуна с авокадо върху тялото и лицето, изплакнете напълно и подсушете кожата с хавлиена кърпа.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Почистващи съставки от натурални източници
  • Идеален за всеки тип кожа
  • Богата пяна
  • Свеж цитрусов аромат