Грижа за косата и тялото

Лицето ви вече изглежда отлично, а останалата част от вас? Със сигурност сте свикнали да използвате продукти за косата и тялото си, но доколко са натурални и ефективни те? Няма как да сбъркате с продукти, създадени на базата на полезното за косата и кожата алое. Ще изглеждате чудесно, ще се чувствате отлично и ще ухаете прекрасно с изключителната гама на Форевър. Самочувствието и свежестта са само на една ръка разстояние. 

Сортиране по:
 • Балсам за коса от алое и жожоба

  Jojoba-Conditioning-Rinse_big.png

  Код: 522 / 296 мл

  Подсилен с витамини от В комплекса, масла от макадамия и жожоба, както и от лавандуловото етерично масло на Форевър, балсамът ще придаде допълнителен блясък на косата ви и ще я направи още по-лесна за разресване. Формулата с балансирано pH покрива целия косъм с подхранващи съставки, за да предотврати „цъфтенето“.

  Цена:41.00лв.
 • Мъжки парфюм

  25-th-Edition-Men_big[1].jpg

  Код: 209 / 50 мл

  Мъжкият парфюм 25th Edition е лек, завладяващ аромат с чувствена комбинация от плодови, тревисти и дървесни нотки, които се запазват вечно свежи.

  Цена:96.00лв.
 • Сух дезодорант с алое вера

  Ever-Shield_big.jpg

  Код: 067 / 92 г

  Формулата със стабилизиран гел от алое вера представлява нежно съчетание от съставки, но без вредните алуминиеви соли, които откриваме в много други дезодоранти на пазара. Ухае на чисто и се грижи за кожата.

  Цена:15.00лв.
 • Алое сапун за ръце

  Liquid-Soap_big1.png

  Код: 523 / 473 мл

  Нов и усъвършенстван, алое сапунът за ръце успокоява при всяко измиване. Създадена с чист 100% стабилизиран гел от алое вера и натурални овлажняващи съставки, формулата без парабени и с нежни плодови екстракти омекотява и хидратира кожата. Биоразградим течен сапун с балансирано рН, който не дразни кожата.

  Цена:32.00лв.
 • Алое вера гел

  aloe_vera_gelly_big.jpg

  Код: 061 / 118 мл

  Алое вера въздейства благотворно на кожата по безброй начини, а нашият алое вера гел е толкова чист и силен, сякаш току-що сте го изстискали от листата на вълшебното растение. Специално разработен за овлажняване, успокояване и защита на кожата, той представлява плътен и прозрачен гел, който попива бързо в кожата, без да цапа дрехите.

  Цена:31.00лв.
 • Шампоан с алое и жожоба

  Jojoba-Shampoo_big[1].png

  Код: 521 / 296 мл

  С нова, по-чиста формула шампоанът от алое и жожоба се възползва от естественото съдържание на сапонини в нашата любима съставка – алоето. 

  Цена:42.00лв.