ПОРЪЧКА и общи условия

1. Поръчки се приемат и изпълняват на територията на България

2. От сайта пазарувате по цени за крайни клиенти. Ако желаете да си поръчате продукти, може да го направите по един от следните начини - да ми се обадите по телефона, да ми пишете на ел. поща или във фейсбук:
моб. тел. 0899876450
WhatsApp 00359899876450
ел. поща bistragineva@gmail.com 
Facebook: Бистра Гинева
Изпращам пратките с наложен платеж до офис на куриер или до посочен от вас адрес. Цената на доставката зависи от теглото и стойността ѝ и се калкулира според Тарифен калкулатор на ЕКОНТ и Калкулатор на СПИДИ

3. Ако желаете да пазарувате по цени на едро, за да си поръчвате повече продукти и да ползвате 5% или 30% отстъпка от цената, трябва да последвате този линк: ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ


Преди да попълните всички данни в молбата си за регистрация, трябва да въведете своя личен работещ имейл адрес, да се съгласите с Общите условия, както и с условията за ползване на уебсайта на Форевър Ливинг Продъктс България. Регистрацията онлайн освен въвеждане на личните данни, изисква и посочване на продуктите като първа поръчка.

Може да се регистрирате със Стартов пакет, който ви дава 30% отстъпка при следващи поръчки. А може да откажете тази опция и да изберете да поръчате продукти, които вие сте си избрали. В този случай ползвате отстъпка от 5%. Заедно с първата поръчка, ще получите бланката с попълнените ваши лични данни, която трябва да разпишете и да върнете в срок от 30 дни в офиса на Форевър Ливинг Продъктс България.

Във формата за онлайн регистрация ще трябва да посочите моя ID номер и моите имена, тъй като чрез мен се регистрирате във Форевър Ливинг Продъкт България. Моите данни са следните:
Спонсор ID: 359000013195
Спонсор:     Бистра Гинева 

4. Ако живеете извън България, може да се регистрирате във Форевър и да си пазарувате директно от страната, в която живеете. За целта последвайте линка. Имате две възможности:
1) Ако желаете да пазарувате като клиенти директно от магазина, избирате раздел "Магазин". В кошницата слагате продуктите, които желаете да закупите и приключвате поръчката, следвайки системата. Трябва да посочите също така моето име и моето ID, тъй като през моя номер пазарувате онлайн. 
Име на спонсор: Бистра Гинева 
ID на спонсор: 359000013195

2) Ако желаете да пазарувате с отстъпка 5% или 30% и да си имате международен номер в системата на Форевър, тогава изберете раздел "Ела в екипа" и следвайте стъпките, през които ви води системата. Номера, който ще получите важи за пазаруване във всяка една страна, в която Форевър има официален офис. Тук също трябва да въведете Име на спонсор и ID на спонсор:
Име на спонсор: Бистра Гинева 
ID на спонсор: 359000013195

Ако имате нужда от помощ при попълването на онлайн регистрацията или след това, моля свържете се с мен на телефон 0899 876 450 или на имейл адреса.